De PowerHouse

Voor de publieke ruimte en bedrijventerreinen.

180 kW

Laadvermogen

99%

Uptime

V2G

Ready

86%

Recyclebaar

Modulair

Gemakkelijk upgraden of vervangen van onderdelen door modulair ontwerp.

V2G Ready

Klaar om bi-directioneel te laden, nu en in de toekomst.

Aanpasbaar in kleur

In alle RAL-kleuren te verkrijgen, zodat hij goed past in de omgeving of huisstijl.

Duurzaam

Door lokaal, circulair en op zonne-energie te produceren, verkleinen we onze voetafdruk.

Beschrijving

De Power House is specifiek ontworpen voor krachtig laden en biedt een razendsnelle laadsnelheid om uw elektrische voertuig snel op te laden, zodat u zo min mogelijk tijd hoeft te besteden aan wachten. Met zijn indrukwekkende laadsnelheid en betrouwbaarheid, kunt u met de Power House zorgeloos de weg op met uw elektrische voertuig.

Afmeting: 435x780x1996 (lxbxh)

Gewicht: Circa 377 kg

Bescherming: IP44-IK10, laadcontact IP44

Stand-by vermogen: 5

Watt AC inkomend: 400V AC

Uitgangswaarden: 120/150/180 kW

Koppeling: 2xCCS2

Firmware: Remote firmware update

FAQ

Bi-directioneel laden is een technologie waarmee elektrische voertuigen niet alleen energie kunnen ontvangen van een laadstation, maar ook energie kunnen terugleveren aan het elektriciteitsnet. Het stelt EV’s in staat om te fungeren als mobiele energieopslagsystemen, waarbij overtollige (duurzame) elektriciteit kan worden opgeslagen in de voertuigbatterij en later weer kan worden teruggegeven aan het net of gebruikt kan worden voor andere doeleinden

Bi-directioneel laden biedt verschillende voordelen, waaronder kostenbesparing voor EV-eigenaren, noodstroomvoorziening, efficiënter gebruik van hernieuwbare energie, het bijdragen aan netstabiliteit en congestievermindering, energieopslag en -flexibiliteit, duurzaamheid,  en de toekomstige integratie van elektrische voertuigen in het energiesysteem. Deze voordelen kunnen zowel individuen als het elektriciteitsnet ten goede komen.

Het ideale moment om te investeren in een bi-directionele lader is nu. De bi-directionele toekomst is onvermijdelijk, en door nu al V2G-ready te zijn, maakt u uw infrastructuur future-proof. Het biedt niet alleen voordelen voor de stabiliteit en duurzaamheid van het elektriciteitsnet, maar stelt ook eigenaren van elektrische voertuigen in staat om te profiteren van de financiële voordelen die bi-directioneel laden met zich meebrengt. Het is een strategische stap naar een efficiënte en duurzame energievoorziening waar iedereen van kan profiteren.

Vigor zelf voert geen installaties uit, maar werkt samen met deskundige installatiepartners. Deze betrouwbare bedrijven zijn gespecialiseerd in het vakkundig installeren en in bedrijf stellen van onze laadpalen. Wij streven altijd naar een soepel verlopend proces en onderhouden nauw contact met zowel u als onze partners.

Wij produceren lokaal, op zonne-energie, en met Europese onderdelen. Onze laadpalen zijn ontworpen een lange levensduur, en voor een groot deel recyclebaar.

Vandalisme-bestendig

Deze kan tegen een stootje. Wij geloven dat publieke laders robuust en betrouwbaar moeten zijn.

One-stop-shop

Zoals al onze laders is de Powerhouse volledig in-house ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd.

Snel en Efficiënt

Met 180kW Snelladen en >96% Piek Efficiëntie verspilt de Powerhouse geen tijd of elektriciteit.

De Powerhouse

Kleine Voetafdruk

Door onze lokale en circulaire productie zit duurzaamheid ingebouwd in ons productieproces.

Slim Ontwerp

De Powerhouse is ontworpen om discreet en onopvallend te zijn, zodat het de publieke ruimte niet verstoort.

Compact ontworpen

De Powerhouse is Even though the Powerhouse is unbelievably powerful and strong, it fits in the smallest spots.

Hoe Vigor vernieuwing realiseert​

1. Behoefte- en situatieanalyse​

We onderzoeken de omvang van het project, de gewenste laadcapaciteit, de locatievereisten en andere relevante factoren. Op basis hiervan ontwikkelen we een op maat gemaakt plan.

2. Ontwerp en Planning​

In deze fase werken we samen met de klant aan een gedetailleerd plan. We houden rekening met de infrastructuur, de stroomvoorziening, de optimale locaties voor de laadpalen en eventuele speciale vereisten.

3. Installatie en implementatie​

Wij ondersteunen proactief bij het implementeren van de laadoplossingen. Wij denken mee bij verschillende zaken die bij het installeren komen kijken.

4. Ondersteuning en onderhoud​

Na installatie blijven we betrokken met doorlopende ondersteuning, monitoring en onderhoud. We zorgen voor optimale prestaties, bieden technische hulp en lossen problemen snel op om efficiëntie te waarborgen.

Start Charging

Heb je advies nodig over slimmer laden? Neem dan contact met ons op.